tag:blogger.com,1999:blog-5125042563433257213.post2086145469944320303..comments2024-03-24T03:52:06.925+01:00Comments on maniapieczenia: Powidła śliwkowe z rumemmaniapieczeniahttp://www.blogger.com/profile/07092546914412969381noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5125042563433257213.post-20791836097473114942019-06-24T16:15:00.739+02:002019-06-24T16:15:00.739+02:00Szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o takich powid...Szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o takich powidłach, ale na prawdę bardzo mnie to zaintrygowało. Sądzę, że będę musiała ich jak najszybciej spróbować ponieważ wyglądają bardzo smakowicie :)Herbapolhttps://www.herbapol.com.pl/produkt/powidla-sliwkowenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5125042563433257213.post-55000329505479368362016-08-23T22:45:34.362+02:002016-08-23T22:45:34.362+02:00Jest tak, gdy są dobre zakrętki (np. po drzemie), ...Jest tak, gdy są dobre zakrętki (np. po drzemie), poza tym muszą być przetarte spirytusem i łyżeczką daje się na wierzch powideł :)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5125042563433257213.post-83093545783632413002015-09-09T12:13:56.705+02:002015-09-09T12:13:56.705+02:00Niestety nie zawsze tak jest i czasem cała praca i...Niestety nie zawsze tak jest i czasem cała praca idzie na marne bo po pewnym czasie pojawia się pleśń. Pasteryzacja zapobiega temu problemowi.maniapieczeniahttps://www.blogger.com/profile/07092546914412969381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5125042563433257213.post-22482950664210244852015-09-09T09:37:19.084+02:002015-09-09T09:37:19.084+02:00Jeśli do słoików włożysz gorące powidła (ja nakład...Jeśli do słoików włożysz gorące powidła (ja nakładam od razu po zakończeniu smażenia), to nie musisz ich pasteryzować. Szkoda czasu. Ja tak robię od lat i nic mi się nie psuje. PozdrawiamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5125042563433257213.post-5903671376264834252015-09-08T16:22:43.637+02:002015-09-08T16:22:43.637+02:00Pomysłowe połączenie powideł śliwkowych z rumem.Ta...Pomysłowe połączenie powideł śliwkowych z rumem.Takich jeszcze nie jadłam. Wyglądają wybornie. I jak zawsze zdjęcia super!!!Anonymousnoreply@blogger.com